Förbränning och proteindiet

Hallå igen! Åh vad kul att få kommentarer och att ni är så positiva till att jag är tillbaka.
Jag har sedan sist gått på diet i c:a 5 veckor. Proteindiet kallas den och jag har hittils tappat 7 kg. Är det inte underbart!? Tror att det är samma idé som GI-metoden och det funkar verkligen!
Jag började på 118 och nu ligger jag på 111. Första veckan tappade jag hela 5 kg, och det sporrade mig verkligen till att fortsätta kämpa.
Första veckan åt jag bara 1200 kalorier om dagen.
Nu äter jag c:a 1600 kalorier om dagen.
Mycket ägg, bacon, kyckling och kött.

Den stora idén är att äta 5 ggr/dag. Det ökar förbränningen. Dessutom håller man sig mätt hela dagen och man hinner aldrig ens få det där förrädiska sötsuget. Jag var beroende av choklad innan och de 3 första dagarna på dieten gick jag runt med huvudverk, men nu mår jag bättre än någonsin. Jag längtar verkligen tills jag år 109-sträcket, det är en milstolpe och delmål. Då är det inte långt kvar till 99 och tvåsiffrig vikt.

Nu ska jag faktiskt lägga mig. Ska upp tidigt till hästen imorgon. Men vi hörs snart igen! =)
Kramar!

Update

Hej hopp!

Nu har jag haft ett break från bloggen och funderar på att komma igång igen.

Just nu står vågen på 111 kg. Det innebär att jag har gått ner hela 7 kg. Och detta är på 5 veckor. Har börjat gå på proteindiet och första veckan tappade jag hela 5 kg. Helt galet, men jag kan ju berätta att det gick glädjerus igenom hela kroppen!

Nu ska jag faktiskt kväg och ta hand om lilla hästen. Åh vilket härligt väder det är ute!

RSS 2.0