Dan före nyår

Imorrn är det nyår och jag är såå himla taggad!
Ska på fest hemma hos en kompis, och ska eventuellt ha middagsbjudning här hemma med tjejerna.
Men jag hoppas VERKLIGEN att jag slipper. Vi ska hem till en annan men om det skiter sig så...
Nä. hoppas inte. Orkar inte med allt stök.

Träningen har jag som sagt lagt på hyllan över jul och nyår, och eftersom nyår är imorrn så är det dags att komma igång snart. Härligt =) Det blir också att återgå till andra rutiner, blir så konstig rytm när man är julledig och sådär och med alla klämdagar, ja, ni vet säkert vad jag pratar om ;)

Jaja! Nu vankas det tvmys =)

Puss o hej!

BLÄÄ

Idag har jag tryckt i mig Mcdonalds mat. Blä.

Och på det så har jag dipp i kylen och chips på lager.

Fetdag!!!! Jaja, Nya tag efter nyår !!

Hallåj!!

Nu ska jag kopiera in en kommentar jag fått av en läsare:

Det lät som du och killen kom fram till en bra lösning =) Måste kännas jätteskönt för dig att ni har pratat om det nu.

Julen har varit fin =) Men lite för mycket mat och godis. Jag har nog gått upp 4 kilo under själva juldagarna, men nu är cirka 1,5 kilo borta igen. Men jag tar det lugnt, det andra kommer sakta bort också.

Jag läser på universitetet, har ungefär ett år kvar nu. Jag börjar nog runt den 5:e skulle jag säga. Men måste börja plugga en hel del från och med idag i alla fall..

Det är precis sånt här man blir glad av! Så härligt att läsa kommentarer man får. TACK käre läsare!!

Träning imorrn, hinner förhoppningsvis med det! HÄRLIGT! =D

ang, killen. Han var här nyss och vi tar det lugnt bara. Men just nu känns vi mer som vänner...

Tjolahopp!

I'm back

Hallå allihopa! nu är jag tillbaka efter några dagars ledighet från storstan!
et har inneburit dagar utan telefon och internet. Med endast släkten och familjen. MKT SKÖNT!

Har haft en underbar jul med många mysiga stunder :)

nu är frågan... hur mycket man har gått upp efter all julmat!? jag kan ju berätta att jag bääävar!!!

Åter till jobbet imorrn, sen hinner jag förhoppningsvis med träning på måndag... har en del att stå i, men jag hooppas verkligen att jag hinner!! Då ska jag dessutom passa på att väga mig! usch!!

Hur har er jul varit och har ni börjat jobba än!?

Sol sol sol

Åh herregud vad jag är trött! Har varit i stallet hela dagen idag!
Från 12- 18.30 var jag där. Hade massor att fixa så jag passade på att ta hand om det innan jul.
Flyttade stora lastpallar med 15 balar spån på varje.
för de som inte vet hur spånbalar ser ut så är de rätt stora, typ sopsäckar fast större. 15 sådana lastade på lastpallar sköt jag fram och tillbax med hjälp av en pallyft som man får släpa på. TUNGT!
Ja, det var som ett rejält träningspass fastän jag har ledigt från gymmet. =P

Härligt!

Var ute på en underbar ridtur också! Hästen var pigg och glad och ville baara galoppera. Red ut med en vän och det var supermysigt! Blev lite lugnare tempo än om jag hade ridit själv eftersom hennes häst är lite opolitlig och hon inte ville utmana ödet. Men ibland är det mysigt att bara ta det lugnt också!! =)

Så härligt med sool idag! Äntligen!! Regnet har ju bara öst ner i flera dagar! Man har verkligen ingen lust att ge sig ut och rida i sånt väder... =/

Men nu ska jag återgå till filmen Heartbreak Hotel som går på 4an nu =)

Tjolahopp


Hemkommen

Hallå allihopa. Jag har precis kommit hem från killen.
Det gick bra.

Vi bestämde att vi inte skulle göra slut, men ta det lite lugnt och se hur det känns om ett tag. Ingen press.
Han är ju så jävla underbar.

Jag bröt ihop i bilen på väg dit. Satt och storbölade så jag knappt kunde se vart jag körde. Jag har burit så länge på massa känslor att allt bara kom. Jag lyckades hejda mig tills jag kom innanför hans dörr och då kom allt igen.
Han tröstade mig och sen pratade vi igenom allt.

Vi pratade jättemycket och han berättade att han blir ju också ledsen och sårad av att inte veta vad som har varit fel med mig, varför jag har undvikit honom osv... Sen undrade han om jag är deppig bara för att det inte känns bra mellan oss eller för andra saker, och att förhållandet inte blir bra för att jag inte mår bra.
Men jag vet ju inte det själv. Jag berättade att jag inte vet och att jag känner mig tom. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga till honom, för jag vet ju inte själv vad jag vill...

Han sa att det viktiga är att jag är lycklig, och om det innebär att vi går skillda vägar så får det bli så, även om det gör ont i honom. Han sa nästan ordagrant så.
Ni kanske förstår vilken otroligt omtänksam och underbar kille han egentligen är!?

Men när vi pratat igenom allt och jag hade gråtit färdigt så kändes det som att en sten hade lättats från mitt bröst. Det kändes väldigt bra. Så jag stannade tills nu och tittade på tv och bara mös. Vi låg i soffan och myste och kysstes lite. Plötsligt kändes det jättebra, kanske inte jättepassionerat, men det kändes bra.
Vet fortfarande inte hur jag känner och vill göra, men samtidigt är jag inte redo att släppa en sån bra kille.

Till råga på allt.. När jag skulle gå hem så kommer han med min julklapp. Han måste trott att vi inte skulle ses något mer innan jul... Han passade på att  ge den till mig nu. Så jävla snäll.
Jag hade tänkt åka dit på kvällen den 23e och byta julklappar. Men jag får väl åka dit och ge honom den då ändå =)



Jag bävar

Nu har jag precis kommit hem från stallet.
Har varit ute och motionerat pållen. Det var så underbart mysigt! Hon var superpigg och ville bara galoppera hela tiden.
Dock sörjer jag snön som inte finns! Istället får man ploga fram i lervälling, lagom trevligt...

Och ikväll gäller det. Ska hem till killen och prata igenom oss. Vårt förhållande.
Jag bävar om jag ska vara ärlig. Suck...

Ni får veta hur det gick senare.

Och åter till dystrare tider...

Jahapp. Det här var ju fantastiskt. ´Verkligen underbart...

Mår skit just nu. Det är inte lätt.

Jag har undvikit killen i c:a två veckor nu. jag har inte haft lust och ses och hittar hela tiden på ursäkter för att slippa träffa honom... När vi väl har setts har det inte kännts bra som förut. Det har inte direkt varit inbjudande att mysa och kyssa honom som det var förut... Jag vet inte... har verkligen inte velat bara.
Först trodde jag att det var för att jag var deppig, men nu tror jag att jag faktiskt har tappat känslor...
han ringde ikväll och undrade om vi skulle ses, men jag hittade naturligtvis på en ursäkt. Ville verkligen inte. Sen kom vi överens om att ses imorgon kväll istället, även om jag kände att jag nog inte vill det heller.

Sen tar det en stund innan jag får ett sms av honom där det står något liknande "Jag vill gärna ses, men det verkar som att du inte vill. Vad är fel? Jag vill att du berättar för mig vad det är så jag slipper gå omkring i ovisshet. Puss"
Mitt svar blev något i stil med "Jag vet inte hur jag känner längre, om oss. Vet inte om jag har så starka känslor längre. Jag har avvaktat för att se hur det utvecklar sig"
Så nu vet han hur det ligger till.
Han svar på det blev att han ville att vi skulle ses imorgon och prata om det här. Och det tycker jag låter bra, men jag vet inte vad jag ska säga till honom. Jag vet ju inte ens hur jag känner. Jag vrider in och ut på det här hela tiden. Blir galen.
Det känns som att jag inte har någonting att säga honom om det här. Jag känner mig tom på något sätt. Jag vet inte hur jag känner, och hur ska jag då kunna berätta vad jag vill eller inte vill ?

Jag var nära på att göra slut idag när vi pratade i telefon, men hejdade mig i sista sekund. Vill INTE göra något förhastat som man får ångra sen. Aldrig

Nu rinner tårarna igen...

Jag förstår inte hur det här gick till. Vi hade det så himla bra. En kille att lita på, som man vet ställer upp i alla väder.
Han är den bästa killen någonsin. Så jävla underbar, ärlig och oskyldig.
Varför skulle jag förstöra det här ? Varför kan man inte bestämma över sina känslor?

jag är galen som ens funderar på att avsluta det här. En bättre kille får man VERKLIGEN leta efter. Men samtidigt... Om jag känner att jag inte är kär så kan man inte hålla ihop för att han är guld.
Jag vill verkligen inte göra slut. Men samtidigt så vill jag. Jag vill att det här ska vara över nu och smärtan bortblåst.

Jag älskar honom så det gör ont.
Men jag är inte kär.

Framsteg

Kopplar bort alla bekymmerstankar och problem en stund och meddelar istället att jag har gått ner Ännu 4 Hekto sedan sist, vilket var 9 dagar sen.

Det betyder alltså.. Att jag har gått från 118 till 115 kg på 9 veckor. 3 hela kilon och 11 cm. HERREGUD!

HALLELUJA!!! Jag är så stolt över mig själv. kan knappt vänta tills jag är på 114- sträcket.. då känns det verkligen att man är på god väg, att kilona bara rasar i rasande takt ( haha)

Men som vi alla vet så väntar ju julen nu och MYCKET julmat kommer att ätas av mig... Det blir nog ett tag innan jag är nere på lägre vikter och nosar ändå. Det blir vila från träningen under jul och nyår.

Men nu känns det superbra med träningen och det fysiska.
Nu är det bara de psykiska problemen som ska lösas, men jag hoppas verkligen att glöden kommer tillbaka. Bra killar växer inte på träd. Men som det känns just nu så har jag ingen lust att varken prata eller umgås med honom, typ "missar" hans samtal och så...
har sagt att jag är deppig och att jag vill vara ifred, och jhan har förståelse, men jag umgås ju som vanligt med mina andra vänner... Så jäkla jobbigt när inte ens jag själv vet hur det ligger till =(

Buhhu!

Ang problem...

Angående mitt lilla pojkvänsproblem...

Jag skrev ju att det kan vara så att det inte känns jättebra mellan mig och killen för att jag är lite deppig just nu.
Men kan det vara så att jag är deppig just för att det inte känns bra mellan mig och honom ??

Jag vrider in och ut på det här så jag blir galen...

Skärpning!

Ja, har inte skrivit på länge nu. Är lite förvirrad och mår väl lite sådär halvbra så har inte riktigt haft någon lust att skriva.

Men. anonym som jag är kan jag ju öppet skriva om mina bekymmer här, eller hur ?

Jo, såhär ligger det till just nu... Jag och min pojkvän har varit tillsammans i ungefär 5 månader. Och jag har varit störtkär och så, och han är supersnäll. Nästan för snäll...
Han var väldigt lätt att få. Alltså... Ja, det var lixom ingen match. Han föll som en fura på en gång. Jag vet... Låter ju helt underbart! Men... Jag har saknat den där jakten och utmaningen , jag har lixom hela tiden tagit honom för givet jämt.
Och nu känner jag att mina känslor har svalnat rejält. Visserligen är ja nere i en svacka nu och mår inte så bra, och det kan ju också bero på det. Men jag vet inte om jag kan fortsätta vara tillsammans med honom när jag egentligen inte känner så mycket ? Men samtidigt vågar jag inte göra slut. Vill inte vara ensam igen... Det är onekligen en trygghet att ha honom där. Att veta att han alltid finns där..

Tänk om det kunde vara enkelt. Vad lätt livet skulle vara då... SUCK! jag vet varken ut eller in. Det här är en sån jäkla bra kille, och sånna som han växer verkligen inte på träd. Vill inte göra något förhastat.... Hjälp mig! =/

Och för tre veckor sen kysste jag en kille på fyllan. Hur kär är man då.. ?

Och... En grej till.. Så är mitt ex tillbaka i stan som jag är HELT såld på, men som jag nog inte kan få...

HERREGUD!!!!

Man sitter och tjatar om att man vill ha en så snäll och underbar kille, och när man väl får en så vet man inte om man vill ha honom... Egentligen vill man ha en badboy, fast som man kan lita på....
SUCK!!!!!!!!!!!

Häärligt

Åh!!

Vägning och mätning idag.

-1,7 kg
-7 cm sammanlagt på armar ben, lår, mage.

Jäkla bra ändå!!
Men det konstiga är att fettprocenten hade gått upp. Konstigt!!! Går man ner i vikt borde fettprocenten också minska!
Jaja, jag är glad över  att det går åt rätt håll iaf!

Jag är övertygad om att det är för att jag bestämde mig att sluta godis och snask i mängder. Helgerna är det okej, men jag ska hålla in på det på vardagar.

Vilken kick man får när man inser att träningen vekrligen gör nytta..
.
Heja mig!!!

Slarv

Nu har jag smällt i mig två Daim och en plopp.

AJ AJ! Inte bra....

andra advent

jag har ingen lust att skriva något just nu... fast ändå finns det så mycket jag vill skriva om.
Men. Nej.

Jag är kluven och lite fundersam över några grejer i livet, men det funderar jag nog ut snart får jag hoppas ;)

Det är andra advent idag. Det är så mysigt att få tända andra ljuset i staken och se alla julsaker överallt.
Fast... Jag jobbade idag, och det var ju lagom mysigt haha.

men fingrarna är kalla och stela och svåra att skriva med, så nu får det vara nog! =)

Tjolahopp!


Halleluja Moment...

...Kan man lätt säga om dagens glada överraskning.

Hela 2 kg lättare sedan vägningen för 3 veckor sedan!! HERREGUD!!
Detta MÅSTE vara p.g.a. att jag har dragit in rejält på godiset.

Jag har ju faktiskt ätit snabbmat i mängder...

Hursomhelst... träningen har helt klart gett resultat. Jag är så jävla glad!!!!!!!!!

Dagens krubb 4/12-08

Två nyckelhålsmärkta smörgåsar, en dubbel cheeseburgare och en McFeast utan meny och ett paket nudlar.
De där hamburgarna hade jag redan glömt bort!

Jag som tyckte att jag hade varit så duktig o promenarat en lång promenad idag!

Ja, det behövdes ju tydligen...


Onyttig mat...

...idag igen.

jag är rätt duktig på att hålla igen på godis och dyl. Men jag har upptäckt en grej.
Jag har trappat upp rätt rejält på fet mat på sistonne. aj aj!!

Det blir lätt så att man äter onyttigt på jobbet. Man köper en färdig matlåda att skicka in i micron. Snabbt och enkelt!
Ja, det blir lätt så i allt stressande. Färdigmat är enklare än att laga egen mat.
suck =/

Men! Jag är ändå stolt över mig själv!! Jag har inte ätit godis på 2 veckor , förutom i söndags. WONDERFUL!! Jag tänker tillåta mig själv att äta gott på helgen i godisväg. Även om jag borde gå på en Anna Skipper diet... Nä, det är nog sunt att låta sig äta onyttigt ibland.

Hursomhaver... Åter till maten!
Idag har jag har ätit en liten färdigpizza, 4 brödskivor och en brakmiddag med kött o bea med pommes.

Idag är första gången jag känner ett sånt där rikigt sug efter choklad och chips sedan jag tog tag i matvanorna.
Jag höll nästan på att tillåta mig själv springa in på mataffären och köpa slisket, men jag intalade mig själv att om jag tillåter mig själv nu, så kommer jag bara fortsätta äta samma sjuka mängder som förut.
Då kommer jag börja igen Och det är inte värt det. Jag skriker hela tiden högt i huvet:Det är inte värt det.. det är INTE värt det!!!
Tro det eller ej.. Men det funkar faktiskt!!! JIIHHOOO! =D=D

Tränade idag också. UNDERBART!
Har lyckats få dit två vänner också som tränar med mig så nu är det extra kul!! =D
Men jag borde faktiskt sova... ska upp i ottan...

However... Sleep tight käre läsare!! =)

Dagens krubb 2/12-08...

...Blev onyttigheter
2 färdiga lådor att värma i micron, pasta och kött (lunch och middag)
2 frallor med "den glada kon". Jag hade ost på dem alltså...
Och slutligen en påse sötmandel.

Ja. Jag hade ett sånt fruktansvärt sötsug idag. Ville ha plopp. Var verkligen dösugen på det. Kunde nästan inte så emot...
Men som tur är så har jag en förkärlek till nötter av (nästan) alla smaker. Det fick bli sötmandel.
kanske inte jättebra, men nåja.. Ett bättre alternativ iallafall.

Jag tycker nog ändå att det är okej att trappa ner på det här sättet. Vissa kvällar inget ätandes alls och vissa så tillåter jag mig att äta god avocado, lite naturgodis (men yooghurt, inte choklad) eller nötter.
Jag tror faktiskt att det krävs för att jag ska kunna klara av det här. Jag måste få unna mig snacks av någon form, och detta är ett bra alternativ. Visserligen hade det varit bättre att äta inget alls... Men jag har ju suttit i flera års tid och ätit på kvällarna. En ond vana går inte bara att klippa av... Jag får samma abstinens som en nikotinberoende får...

Nu ska jag dock lägga mig (framför tvn en stund)
jag har jobbat och imorrn blir det jobb igen. Härligt med pengar till Julen i varje fall!!!
=)

jag ska bli smal...

...Men just nu går det sådär...

Jag åt lite godis och lite chips i söndags. Men med måtta!! Jätteduktigt. Jag ska hålla in och inte äta godis på vardagar hade jag tänkt...
Dock åt jag ett wienerbröd idag efter maten. Och maten var inte den nyttigaste... Biff med Bea och Pommes... herregud ja.. Men Underbart gott må jag säga!
Men nu blir det tuffare tag!! Heja Heja!!

Ingen träning idag, och ingen imorrn heller. Suck! Jag jobbar så mkt så jag hinner lixom inte med..
Får lite ångest, men vad ska man göra. Finns inget att göra åt saken, typ gilla läget bara...
Imorrn blir det stressigt. Jag ska hinna till stallet och fixa hästen innan jag åker hem och duschar, och SEN till jobbet. PUH det blir en tidig morgon imorrn också, fastän man Egentligen har sovmorgon...
Dessutom ställde jag klockan ÄNNU en timme tidigare, måste fixa lite här hemma..
Och varför ligger inte jag och sover nu? ja , kan man ju undra.. Suck!!
jag är verkligen en nattmänniska, kan inte somna förräns typ 2-3 på nätterna. Helt stört... Men men. kanske måste ändra mina vanor. Vänja sig att lägga sig tidigare och tidigare så man orkar med den hektiska vardagen...
För i nuläget funkar det inte. Men jag tycker att det är så himla mysigt att sitta uppe ensam i mörkret och kolla på alla roliga program som går på dumburken och bara mysa... Men borde sluta med det.

Jag är just nu vid en tidpunkt i mitt liv där jag bara stressar fram igenom vardagen.. Det känns så iallafall, och det är ofattbart jobbigt. Jag har det psykiskt tungt just nu, även om jag inte visar något utåt.. Jag pallar bara inte... haha, pallar med vad, kan man ju undra, men jag vet inte... Livet och alla måsten. Att bli vuxen och ta ansvar över sitt liv och sina handlingar i en större utsträckning än förut. Det är en stor omställning att bli stor, att bli vuxen... alla måsten som man slapp när man var barn börjar hinna ikapp. Och än är jag ung!!! Hur ska det här sluta ?
...Men jag antar att man lär sig med tiden. Jag hoppas det!

Nu började dock Spin city nyss och det är rätt bra. Ser på det ibland, eller nej.. Rätt ofta...
hihi =) nu börjar min lilla mysstund framför tv innan läggdags.

Juste. Avnjöt två avocados nyss också... Var det okej? Det var underbart gott. Kanske inte bra att äta vid den här tiden, men å andra sidan... För två veckor sen satt jag varje kväll vid den här tiden med en 300 grams chipspåse, eller pringles och en stor 200 grams chokladkaka och vräkte i mig. Och inte en bit blev över.

då var det nog rätt ok ändå ? till en början.... Längre fram hoppas jag att man kan skippa all kvällssnack och smågott =)

ha det gött!! kram!


RSS 2.0